Toimitusehdot

Toimitusehdot lyhyesti:

1. Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

2. Tuotetta, jota löytyy Suomen varastosta on toimitusaika 1 - 3 arkipäivää. Jos tuotetta löytyy Saksan varastolta, on toimitusaika 6-15 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on kuitenkin poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.

3. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse asiakaspalvelu(at)budoland.fi tai puhelimitse 044 505 3003
(ti-pe 12-16)

4. BUDOLAND FINLAND ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy BUDOLAND FINLAND vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta BUDOLAND FINLAND -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika

Tuotteidemme normaali toimitusaika Suomen varastosta on 1 - 3 arkipäivää ja Saksan varastolta 6-15 arkipäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

2. Toimitustavat

Toimitamme kaikki lähetykset Tampereen varastolta Postin tai Matkahuollon kautta. Lähetykset menevät suoraan meiltä lajittelukeskukseen, josta ne pyritään jakamaan suorinta reittiä asiakkaan valitsemaan osoitteeseen. Postin ja Matkahuollon seurantajärjestelmän ansiosta asiakas pystyy milloin tahansa tarkistamaan lähetyksen sijainnin. Ilmoitamme automaattisesti tekstiviestillä tai sähköpostilla kun lähetys on lähtenyt ja kerromme myös Postin tai Matkahuollon seurantakoodin.

https://www.posti.fi/henkiloasiakkaat/seuranta/#/

https://www.matkahuolto.fi/pakettipalvelut/lahetysten-seuranta/#

- Nouto valitsemastasi Postista, hinta 6,90 €

Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista 1-3vrk kuluttua lähetyksestä. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi Postista heti saapumispäivänä klo 16 jälkeen.

- Nouto valitsemastasi Postin pakettiautomaatista, hinta 6,90 €

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti.

- Postin kotiinkuljetus, hinta 11,90 €

Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Pienemmät toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Isommista lähetyksistä Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan.

Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä.

Postin lähetyksien kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella, jonka saat sähköpostiin kun lähetämme paketin.

- Nouto lähimmästä Matkahuollosta, hinta 6,90 €

- Nouto lähimmästä lähikaupasta tai R-kioskista, hinta 6,90 €

Paketti kuljetetaan vastaanottajan osoitetta lähimpään tai lähettäjän valitsemaan pakettipisteeseen 1-3 arkivuorokauden kuluessa. Lähetyksen noutopaikkoja on Matkahuolto, Matkahuollon asiamies, K-Market, R-kioski tai muu Matkahuollon pakettipiste. Tiheä pakettipisteverkosto ja usean pakettipisteen pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun itselle parhaiten sopii. Kun paketti on noudettavissa määräasemalta, saatte ilmoituksen tekstiviestinä.

- Toimitus suoraan kotiovellesi, hinta 11,90 €

Matkahuolto tuo paketin asiakkaan kotiovelle. Jakelu sovitaan asiakkaan kanssa puhelimitse.

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tai tekstiviestinä tilausvahvistuksen sekä linkin, jonka kautta voit kätevästi seurata tilauksesi etenemistä.

- Nouto myymälästä Sammonkatu 11, 33540 Tampere

Tilaus on noudettavissa 24h kuluessa tilauksesta myymälästä, jos tuotteet löytyvät Tampereen varastolta. Saksan varastolta tulevat tuotteet ovat noudettavissa noin 2 viikkoa tilauksesta, josta ilmoitetaan erikseen asiakkaalle sähköpostilla tai puhelimitse.

Yli 129€ tuotteet toimitetaan ilman toimituskuluja.

3. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Aika lasketaan siitä, kun asiakas on vastaanottanut tuotteen. Palautettavan tai vaihdettavan tuotteen tulee olla käyttämätön sekä täysin myyntikuntoinen alkuperäispakkauksessaan. Virheettömän tuotteen palautuksessa hyvitämme tuotteen hinnan täysimääräisenä (poikkeuksena jos käytetään "asiakaspalautuskoodia"). Toimituskuluja emme kuitenkaan tilaukselta palauta ellei kyseessä ole viallinen- tai virheellinen tuote. Palautus voidaan tehdä joko suoraan Tampereen myymälään tai lähettää myymälän osoitteeseen Sammonkatu 11, 33540 Tampere. Asiakkaan tulee itse maksaa palautuksesta aiheutuvat kustannukset. Palautuksen voi tehdä asiakas itse haluamallaan toimitustavalla tai pyytämällä meiltä asiakaspalautus koodin, jolloin vähennämme palautuksesta aiheutuneet kustannukset palautettavasta rahamäärästä. Vaihtotapauksessa veloitamme uudelleenlähetyksestä aiheutuneet toimituskulut hinnaston mukaisesti. Noutamatta jätetyistä tilauksista veloitamme palautuksesta aiheutuneet kulut.

Kun teet palautuksen itse valitsemallasi toimitustavalla niin muista laittaa aina vastaanottajan puhelinnumero (044 505 3003)!!! Ilman em.puhelinnumeroa emme vastaa siitä jos tuote palautuu takaisin lähettäjälle. Tämä voi tapahtua jos tieto lähetyksestä ei saavuta ajoissa vastaanottajaa.

Painetuilla tai muutoin merkatuilla sekä poistotuotteet -valikon tuotteilla ei ole vaihto-/palautusoikeutta. 

Vaihtotapauksessa on hyvä ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@budoland.fi tai puhelimitse numeroon 044 505 3003 (ti - pe 12.00 - 16.00), jotta voidaan tarkistaa vaihdettavan tuotteen saatavuus.

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa. Tässä tapauksessa pyydämme laittamaan viestillä alla olevat tiedot ja odottamaan vastausta palautusilmoitukseen, josta selviää tarkemmin palautusohjeet.

Jos käytät vaihto- tai palautusoikeutta niin pyydämme ystävällisesti mainitsemaan seuraavat asiat lähetyksen yhteydessä tai ennakkoon yllä mainittuja yhteystietoja käyttäen:

  • Palautuksen syyn (mikäli vioittunut tai väärä tuote)
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
  • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai hyväksyttekö, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).

Rahat palautetaan aina samalle maksutavalle, jolla ostos oli alkuperäisesti tehty.

Hyväksymme tuotteen vaihdon tai palautuksen vasta kun olemme tarkastaneet tuotteen myyntikuntoisuuden. Tuote tulee olla täysin käyttämätön ja myyntikuntoinen.

Jos tilauksesta palautuu tuotteita niin ilmaisen toimituksen raja määräytyy tilauksen lopullisen summan mukaan eli jos alkuperäisestä tilauksesta palautuu tuote/tuotteita ja niistä saadun hyvityksen jälkeen maksettu summa ei ylitä "ilmaisen toimituksen" -rajaa niin hyvtyksestä vähennetään myös alkuperäisen tilauksen lähetyskulut.


4. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: asiakaspalvelu(at)budoland.fi tai soittamaan 044 505 3003.


5. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen asiakaspalvelu(at)budoland.fi tai soittamalla 044 505 3003. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös BUDOLAND FINLAND pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.


6. Yhteystiedot

Budoland Finland
Sammokatu 11
33540 Tampere

puh. 044 505 3003

sähköposti: asiakaspalvelu@budoland.fi

Teidänkauppa on ainutlaatuinen konsepti, jonka avulla voit saada seuran omille nettisivuille verkkokaupan helposti, vaivattomasti ja mikä parasta, ilman kustannuksia.

Budoland Finland on rakentanut ”Teidänkauppa” -konseptin, jonka tarkoituksena on tarjota kaikille yleishyödyllisille toimijoille kuten urheiluseuroille, tukiverkostoille, kulttuuriyhdistyksille jne. mahdollisuus omaan verkkokauppaan, josta kaikki halukkaat voivat ostaa esimerkiksi edustus-, joukkue-, vapaa-ajan tekstiilejä edustamansa yhteisön logoilla ja väreillä.

Lisää tietoa Teidänkaupasta löydät osoitteesta www.teidankauppa.fi