Ilmainen toimitus yli 99 €:n nettitilauksista.Toimitusehdot

Toimitusehdot

Toimitusehdot lyhyesti:

1. Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

2. Tuotetta, jota löytyy Suomen varastosta on toimitusaika 1 - 3 arkipäivää. Jos tuotetta löytyy Saksan varastolta, on toimitusaika 6-15 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on kuitenkin poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.

3. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse asiakaspalvelu(at)budoland.fi tai puhelimitse 040 503 7007
(ma-pe 10-16)

4. BUDOLAND FINLAND ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy BUDOLAND FINLAND vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta BUDOLAND FINLAND -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika

Tuotteidemme normaali toimitusaika Suomen varastosta on 1 - 3 arkipäivää ja Saksan varastolta 6-15 arkipäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

2. Toimitustavat

Toimitamme kaikki lähetykset Tampereen varastolta Postin tai Matkahuollon kautta. Lähetykset menevät suoraan meiltä lajittelukeskukseen, josta ne pyritään jakamaan suorinta reittiä asiakkaan valitsemaan osoitteeseen. Postin ja Matkahuollon seurantajärjestelmän ansiosta asiakas pystyy milloin tahansa tarkistamaan lähetyksen sijainnin. Ilmoitamme automaattisesti tekstiviestillä tai sähköpostilla kun lähetys on lähtenyt ja kerromme myös Postin tai Matkahuollon seurantakoodin.

https://www.posti.fi/henkiloasiakkaat/seuranta/#/

https://www.matkahuolto.fi/pakettipalvelut/lahetysten-seuranta/#

- Nouto valitsemastasi Postista, hinta 6,90 €

Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista 1-3vrk kuluttua lähetyksestä. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi Postista heti saapumispäivänä klo 16 jälkeen.

- Nouto valitsemastasi Postin pakettiautomaatista, hinta 6,90 €

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti.

- Postin kotiinkuljetus, hinta 11,90 €

Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Pienemmät toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Isommista lähetyksistä Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan.

Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä.

Postin lähetyksien kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella, jonka saat sähköpostiin kun lähetämme paketin.

- Nouto lähimmästä Matkahuollosta, hinta 6,90 €

- Nouto lähimmästä lähikaupasta tai R-kioskista, hinta 6,90 €

Paketti kuljetetaan vastaanottajan osoitetta lähimpään tai lähettäjän valitsemaan pakettipisteeseen 1-3 arkivuorokauden kuluessa. Lähetyksen noutopaikkoja on Matkahuolto, Matkahuollon asiamies, K-Market, R-kioski tai muu Matkahuollon pakettipiste. Tiheä pakettipisteverkosto ja usean pakettipisteen pitkät palveluajat iltaisin ja viikonloppuisin takaavat, että paketin voi noutaa läheltä silloin kun itselle parhaiten sopii. Kun paketti on noudettavissa määräasemalta, saatte ilmoituksen tekstiviestinä.

- Toimitus suoraan kotiovellesi, hinta 11,90 €

Matkahuolto tuo paketin asiakkaan kotiovelle. Jakelu sovitaan asiakkaan kanssa puhelimitse.

Tilauksen jälkeen saat sähköpostiisi tai tekstiviestinä tilausvahvistuksen sekä linkin, jonka kautta voit kätevästi seurata tilauksesi etenemistä.

- Nouto myymälästä Sammonkatu 11, 33540 Tampere

Tilaus on noudettavissa 24h kuluessa tilauksesta myymälästä, jos tuotteet löytyvät Tampereen varastolta. Saksan varastolta tulevat tuotteet ovat noudettavissa noin 2 viikkoa tilauksesta, josta ilmoitetaan erikseen asiakkaalle sähköpostilla tai puhelimitse.

Yli 99€ tuotteet toimitetaan ilman toimituskuluja.

3. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on 30 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tai vaihdettavan tuotteen tulee olla käyttämätön sekä täysin myyntikuntoinen. Vaihtotapauksessa veloitamme uudelleenlähetyksestä aiheutuneet toimituskulut hinnaston mukaisesti.

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@budoland.fi tai puhelimitse numeroon 040 503 7007 (ma - pe 10.00 - 16.00).

Pyydämme odottamaan vastausta palautusilmoitukseen, josta selviää tarkemmin palautusohjeet.

Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöin tarvitse maksaa.

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti mainitsemaan:

  • Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
  • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai hyväksyttekö, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).
  • Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.

Hyväksymme tuotteen vaihdon tai palautuksen vasta kun olemme tarkastaneet tuotteen myyntikuntoisuuden. Tuote tulee olla täysin käyttämätön ja myyntikuntoinen.


4. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: asiakaspalvelu(at)budoland.fi tai soittamaan 040 503 7007.


5. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen asiakaspalvelu(at)budoland.fi tai soittamalla 040 503 7007. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös BUDOLAND FINLAND pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaan tilille.


6. Yhteystiedot

Budoland Finland
Sammokatu 11
33540 Tampere

puh. 040 503 7007

sähköposti: asiakaspalvelu@budoland.fi