Ostoskori

Sulje

Tietosuoja

Tietosuoja

Rekisteröityminen

Tilauksen tekeminen edellyttää rekisteröitymistä. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä kuluttajan tulee:

  • a) rekisteröityä kuluttajana BUDOLAND FINLANDin asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut pakolliset tiedot.
  • b) Antaa suostumuksensa, että BUDOLAND FINLAND rekisteröi henkilötiedot (nimi, osoite, puhelin, sähköposti, sukupuoli) asiakasrekisteriinsä.

Yksityisyys ja tietosuoja

- BUDOLAND FINLANDin asiakastiedot ovat luottamuksellisia.
- Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.
- BUDOLAND FINLAND ei pyydä eikä tallenna kuluttajasta

  • a) pankkiyhteystietoja
  • b) luottokorttitietoja

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

BUDOLAND FINLAND / Grow Capital Oy (y-tunnus:2020192-6)
www.budoland.fi

OSOITE

Kangasala

REKISTERIASIOITA HOITAVA HENKILÖ

Grow Capital Oy
asiakaspalvelu@budoland.fi

REKISTERIN NIMI

BUDOLAND FINLANDin asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt BUDOLAND FINLANDin asiakkaaksi tai ostanut BUDOLAND FINLANDin verkkokaupasta tuotteita.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on BUDOLAND FINLANDin asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Rekisteriä käytetään myös kadonneiden pakettien seurantaan. Tietoja voidaan käyttää BUDOLAND FINLANDin toiminnan kehittämiseen liittyen ja tilastollisiin tarkoituksiin. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Rekisterin tietoja voidaan käyttää BUDOLAND FINLANDin omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. BUDOLAND FINLAND käyttää sitä luettelona, ellei asiakas sitä erityisesti kiellä. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen julkaiseminen ilmoittamalla siitä BUDOLAND FINLANDin asiakaspalveluun tai rekisterinhoitajalle sähköpostitse.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

- Henkilön etu- ja sukunimi
- Sähköpostiosoite
- Postiosoite
- Puhelinnumero
- Tiedot käsitellyistä tilauksista
- Henkilön syntymäaika

Käytämme tietojamme:

  • Toimituksien parhaan laadun ja turvallisuuden takaamiseksi
  • Tuotesuositusten parempaan kohdentamiseen
  • markkinoinnin kehittämiseen
  • Asiakaspalvelun, verkkokaupan ja markkinoinnin kehittämiseen
  • Asiakastyytyväisyyden parantamiseen


TIETOJEN LUOVUTUS

Tietoja ei luovuteta BUDOLAND FINLANDin ulkopuolelle. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää BUDOLAND FINLANDin sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee BUDOLAND FINLANDin salasanasuojatulla palvelimella.